Werk 2019-04-12T11:13:48+00:00
Ik schrijf me in op de nieuwsbrief!

Een paar zotte publicaties

Het huis in mij | The house in me
Interactieve audiotour

‘Ik woon niet meer in het huis, maar het huis woont nog in mij.’ Een uitspraak waarin ook u zich misschien herkent.
‘Beschrijf mij de route die je aflegde van de deur van je ouderlijk huis tot aan het bed waar je sliep als kind.’ Dat is de vraag die ik stelde aan mensen die, om de een of andere reden, hun ouderlijk huis verloren.

Ik liet mij inspireren door vijf bijzondere verhalen van mensen die ik tot personages kneedde.  Vervolgens creëerde ik een mentale ruimte waarin de vijf personages ronddolen en dromend weer thuiskomen.

Je kan je eigen audiotour beluisteren op www.thehouseinme.com. Begin met je cursor (of wijsvinger) bij een van de namen, en teken je route tot aan een van de slaapkamers. Bij elk kruispunt kan je afslaan. Er zitten bijna 50 verschillende routes in verstopt!

Naar ‘Het huis in mij | The house in me’

Fietsberaad

Fietsberaad bestaat in 2019 vijf jaar. Naar aanleiding daarvan schreef ik een gedicht en zocht ik samen met vormgever Jelle Jespers naar een gepaste vorm. We kwamen uit bij de nostalgische fietsplaatjes, die vroeger als fietsnummerplaten werden gebruikt.

Naar de website van Fietsberaad!

Ereburgerschap stad Veurne

Op 1 september 2018 werd ik aangesteld tot ereburger van de stad Veurne. Ik maakte een gedicht in de vorm van een hinkelspel. (Zeefdruk in beperkte oplage, ontwerp: Jelle Jespers). Ik geef u er graag eentje in ruil voor een poëtische ode aan uw stad! (Laat maar weten naar welke voorstelling u komt kijken en dan kunnen we ruilen na afloop.)

Naar het overzicht van alle ereburgers van de stad Veurne!

Parkeermeter voor Ringland

Speciaal voor Ringland schreef ik een gedicht in de vorm van een parkeermeter (ontwerp: Jelle Jespers). Je kan er voor vijf euro eentje bestellen via de website van Ringland! Opbrengst gaat integraal naar Ringland.

Naar de website van Ringland!

En een paar dolle samenwerkingen