Het stad in mij

Het stad in mij biedt een overzicht van mijn pogingen om poëzie los te weken van het papier, met veel ruimte voor de twee jaren waarin ik stadsdichter mocht zijn van Antwerpen.

Het boek werd geschreven en vormgegeven (door de onvolprezen Jelle Jespers) in Antwerpen, gedrukt in Bosnië, gebonden in Slovenië, de foedraal werd gemaakt in Nederland, de 'kleur op snee' aangebracht in West-Vlaanderen, ik signeerde de boeken met inkt die gemaakt werd van de assen van de Toren van Babel en op een mysterieuze plek werd het hele pakket in krimpfolie verpakt. Om maar te zeggen: Het stad in mij maakte een hele reis, om hopelijk binnenkort bij u te mogen thuiskomen. Het is namelijk vanaf nu - eindelijk - te koop!

Door het Venijnige Virus vond de boekvoorstelling online plaats. In onderstaand filmpje nemen Joke van Leeuwen, Warre Borgmans, Janne Desmet, Gusta Maes en Kurt Demey het boek bij de lurven. Ineke Tyriard verzorgde de witruimte. De productie was in handen van Behoud de Begeerte.

Als uitsmijter: dit is de 'unboxing video' waarin ik voor het eerst het boek in handen neem en zoveel mogelijk de spanning pobeerde op te drijven.