Het stad in mij

Het stad in mij biedt een overzicht van mijn pogingen om poëzie los te weken van het papier, met veel ruimte voor de twee jaren waarin ik stadsdichter mocht zijn van Antwerpen.

Het boek werd geschreven en vormgegeven (door de onvolprezen Jelle Jespers) in Antwerpen, gedrukt in Bosnië, gebonden in Slovenië, de foedraal werd gemaakt in Nederland, de 'kleur op snee' aangebracht in West-Vlaanderen, ik signeerde de boeken met inkt die gemaakt werd van de assen van de Toren van Babel en op een mysterieuze plek werd het hele pakket in krimpfolie verpakt.

 

Om maar te zeggen: Het stad in mij maakte een hele reis, om hopelijk binnenkort bij u te mogen thuiskomen. Het is namelijk vanaf nu - eindelijk - te koop!

 

Wilt u nog een luxe-editie bemachtigen? De voorraad is beperkt, maar ze er zijn nog exemplaren. Stuur een mailtje naar barbara@dasmag.nl om er nog eentje te bestellen. Woont u in Antwerpen? Dan kom ik het graag met de fiets langs brengen. Wie weet draag ik dan ook nog een gedichtje voor!

 

De reguliere editie is vanaf 25 mei te koop bij de betere boekhandelaar. Via de online verkoopskanalen kan je alvast je exemplaartje reserveren.

Dit is de 'unboxing video' waarin ik zoveel mogelijk de spanning pobeerde op te drijven!