PUBLICATIES

Gedicht voor Leo van Broeck

Ik kreeg de vraag een gedicht te maken voor aftredend Vlaamse bouwmeester Leo van Broeck.

Het stad in mij

In 'Het stad in mij' vat ik mijn pogingen samen om poëzie los te weken van het papier. Het stadsdichterschap van Antwerpen speelt één van de hoofdrollen in het boek.

INSTALLATIES

Atlas

Atlas is een organisatie die informatie biedt aan anderstalige nieuwkomers in Antwerpen. Ze vroegen mij een gedicht te maken voor de gevel van hun gebouw in de Carnotstraat.

BabelBühne

Na de brand die de Toren van Babel in de as legde, staken verschillende partners samen met kunstenaarscollectief Rooftoptiger de handen uit de mouwen om een overwoekerd vijvertje om te toveren tot een fabelachtige BabelBühne.

PERFORMANCES

Partituur voor het Publiek

Uitvoering volgens de partituur uit 'Het stad in mij'.

Vers Geplakt

Samen met cameraman Walter Schrooten ontwikkelde ik het format ‘Vers Geplakt’, in opdracht van het Antwerpse tv-programma ATV en het Letterenhuis.

STADSDICHTERSCHAP

Het huis in mij

'Het huis in mij’ is het resultaat van een opdracht naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van de Ideale Woning, de oudste huisvestingsmaatschappij van Antwerpen, gesitueerd in wijk Groenenhoek.

Het Motorarium

Samen met beeldend kunstenaar Bram Rombouts en muzikant Wannes Deneer organiseerde ik het Motorarium, een uitvaartplechtigheid voor fossiele brandstoffen.