NU

Het stad in mij is intussen aan een tweede druk toe. Hier en daar heb ik stiekem nog iets aangepast. Zoek de zeven verschillen! Het boek vormt het slotstuk van mijn stadsdichterschap, maar ik heb er ook veel ander ongepubliceerd materiaal in opgenomen. De verschillende manieren waarop ik poëzie heb proberen los te weken van het papier staan centraal.De digitale boekvoorstelling kunt u trouwens nog steeds gratis online bekijken.

Een hele zomer al is er met vrouw en macht, man en pracht gebouwd aan de BabelBühne, en werkelijk: het is een fabelachtige oase geworden op een van de meest onherbergzame stukjes van de stad. Mogen we wel evenementen organiseren, mogen we niet, het was een verwarrende periode. Maar ja, we mogen dus! Zaterdag 22 augustus kunnen we eindelijk de officiële kick-off laten plaatsvinden. Let op: inschrijven is door de coronamaatregelen verplicht. Reserveer je plekje via deze link.

Volgende week zaterdag 29 augustus presenteer ik samen met Behoud de Begeerte een XXXXL-Babelbad, een literair openluchtsalon, ter vervanging van de vijf Babelbaden die zouden doorgaan in augustus. Curatoren Amina Belôrf, Mustafa Kör, Kibi Puati Nelen en Winny Ang treden zelf op en brengen zelf ook gasten mee, die u onderdompelen in een spetterend bad vol poëzie, muziek en dans. Zit rustig neer en laat u meeslepen door Berberse poëzie, opzwepende flamenco, Turkse fantasie, Congolese vibes en Chinese pracht. En dan zijn er nog de wekelijkse BabelFabels op woensdag, BabelBouf op vrijdag en BabelBrunch op zondag. Via de website van Rooftoptiger vindt u alle info en kunt u zich inschrijven op de verschillende events (LET OP: reservatie verplicht wegens corona. Plaatsen zijn beperkt). Houd ook de Facebookpagina van de BabelBühne in het oog voor de laatste nieuwtjes.