NU

Het stad in mij vaart verder! Intussen rolde de derde druk al van de persen.

Het boek vormt het slotstuk van mijn stadsdichterschap, maar ik heb er ook veel ander ongepubliceerd materiaal in opgenomen. De verschillende manieren waarop ik poëzie heb proberen los te weken van het papier staan centraal. Het boek werd intussen genomineerd voor de De Grote Poëzieprijs, belandde op de shortlist van de Herman de Coninckprijs voor Poëzie én werd bekroond met de Jan Campert-prijs. De digitale boekvoorstelling kunt u trouwens nog steeds gratis online bekijken.

Deze zomer zit ik vooral aan mijn schrijftafel. Maar af en toe trek ik erop uit. Zo ga ik in augustus optreden in Knokke en Veurne, mijn geboortestad (cf. Agenda).

De BabelBühne (een project onder leiding van kunstenaarscollectief Rooftoptiger) is een fabelachtige oase in het noorden van Antwerpen en vormt een ode aan de meertaligheid van de stad. Ook deze zomer organiseren we er weer tal van activiteiten. Zo zijn er de BabelBaden, waarvoor ik vier curatoren vroeg een eigen meertalig programma in elkaar te boksen. Ook zijn er de BabelJams, een vrij podium voor iedereen die graag de Bühne opklimt met eigen poëzie:. Ik ben uw gastvrouw van dienst! Info over het hele festival vind je hier. Komt u graag zelf optreden op een van de BabelJams? Stuur een mailtje naar: babelbuhne@gmail.com.