NU

Het stad in mij vaart verder!

Het boek vormt het slotstuk van mijn stadsdichterschap, maar ik heb er ook veel ander ongepubliceerd materiaal in opgenomen. De verschillende manieren waarop ik poëzie heb proberen los te weken van het papier staan centraal. Het boek werd intussen genomineerd voor de De Grote Poëzieprijs, belandde op de shortlist van de Herman de Coninckprijs voor Poëzie én werd bekroond met de Jan Campert-prijs. De digitale boekvoorstelling kunt u trouwens nog steeds gratis online bekijken.

In een tijd waarin er zoveel wordt verboden, presenteer ik samen met Sofie Gheysens en Jelle Jespers de postkaartenreeks 'Hier mag het'.

U heeft alle vrijheid om de zin zelf te interpreteren en in te zetten., maar de makers zijn niet aansprakelijk voor mogelijke gevolgen. Bij de reeks kaarten zit ook een sticker waarmee u uw eigen rebelse actie kunt ondernemen.

Wat betreft impactvolle enscenering van poëtische boodschappen in de publieke ruimte zijn Sofie, Jelle en ik niet aan ons proefstuk toe: onze artistieke samenwerking is ontstaan toen ik stadsdichter was en is in volle glorie te bewonderen in Het stad in mij.

Bestel nu een setje in de LNVT webshop!