NU

Eindelijk! Het stad in mij is na vele omzwervingen klaar om - hopelijk ook bij u - thuis te komen!

 

Het boek vormt het slotstuk vormt mijn stadsdichterschap, maar ik heb er ook veel ander ongepubliceerd materiaal in opgenomen. De verschillende manieren waarop ik poëzie heb proberen los te weken van het papier staan centraal.

Helaas, door het Venijnige Virus kan de boekvoorstelling, die we samen met Behoud de Begeerte hadden gepland in de Bourlaschouwburg, niet doorgaan.

Om het boek toch op een feestelijke manier in de wereld te helpen, rijd ik de komende weken met mijn fiets van deur tot deur om de mensen die een exemplaar van de luxe-editie hadden besteld, te verblijden met hun boek en een gedicht (of twee).

De reguliere editie zal vanaf 25 mei te koop zijn bij de betere boekhandelaar. Via de online verkoopkanalen kan je alvast je exemplaartje reserveren.

'U hoorde het misschien al. De 'Toren van Babel', een van de grootste projecten binnen mijn stadsdichterschap, is afgebrand. Maar we zitten niet in zak en as!

Kunstenaarscollectief Rooftoptiger zal deze zomer een nieuwe installatie bouwen, geïnspireerd op de hangende tuinen van Babylon: de BabelBühne! Intussen werk ik volop aan een zomerprogramma. Ja, deze zomer zal u op de slachthuissite van 'Den Dam' weer een wereldreis kunnen maken in eigen stad. U kan ons volgen op de Facebookpagina en info vindt op de website.

Ik signeerde de luxe-edities van Het stad in mij overigens met inkt die gemaakt werd van de assen van de Toren (cfr. het GIF-je bovenaan deze pagina!).

 

 

Intussen plan ik, samen met Kurt Demey, een tournee door Vlaanderen en Frankrijk met de voorstelling ‘Wij zijn mogelijk’, een bundel woordeloze gedichten.