Liefde tussen de lijnen | Het is ingewikkeld (maar niet hopeloos)

Kaart niet beschikbaar

Date/Time
Date(s) - 11.02.2024
11:00 - 1:00

Location
De Grote Post

Categories


Op zaterdag 11 en zondag 12 februari 2024 wordt Oostende opnieuw bedolven onder literair, muzikaal en beeldend talent tijdens het literatuurfestival Liefde tussen de Lijnen. De happening is een vaste afspraak rond Valentijn en staat opnieuw in het teken van de liefde in al zijn gedaanten, zijn zuchten en zijn verlangens.

Ik kan niet zonder jou, maar kan ook niet leven met jou. Hoe vaak hoor je die klacht niet met trillende lip verwoord in films, tv-series, boeken, songs? En in het echte leven. ‘Het is ingewikkeld’ werd een ‘status’ op sociale media, die iets zegt over je leven en je relatie(s). Het geeft aan dat je nog aan het zoeken bent, het niet goed weet, of beter: het nóg niet weet. Of misschien nooit zal weten. Ondanks de zuchten en de tranen geeft dat zoekende net extra pit aan onze verhalen over de liefde. Elk script, roman of lied bulkt ervan.

Dankbaar voer voor schrijvers, acteurs en songsmeden om ‘Het is ingewikkeld’ extra spannend te maken op een podium. Zij brengen hun werk mee, maar ook hun eigen levensverhaal.

HET IS INGEWIKKELD (MAAR NIET HOPELOOS) – zondag 11 februari 2024 – 11.00 uur – De Grote Post
met o.a. Maud Vanhauwaert, Saskia De Coster, Herman Brusselmans, Rika Ponnet en Nele Needs a Holiday

Ontdek het hele programma en reserveer tickets via Uit in Oostende.